При замовленні на 1800 грн доставка безкоштовно
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
  • «Нововю поштою» по Україні 
  • Кур'єром «НовоЇ пошти» по Києву

Більше інформації про доставку

  • Готівкою або карткою при отриманні
  • Картою Visa або Mastercard в LiqPay
  • На карту за реквізитами 

Гарантія від виробника 12 місяців

Набір Liebe Seele Stary Nights 7pcs Bondage Kit, фіксатори, нашийник з повідцем, кляп, флогер, маска

В наявності
Артикул: SO9508
1 759 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

Усе, що потрібно для вражального старту у світі БДСМ! Пропонуємо купити набір Liebe Seele Pink Glossy 7pcs Bondage Kit / Liebe Seele Stary Nights 7pcs Bondage Kit, привабливий та функціональний. Усі аксесуари виконані з приголомшливого голографічного матеріалу із золотистою фурнітурою та оснащені м’якою підкладкою для максимального комфорту. / Усі аксесуари оздоблені м’якою тканиною з сяйними зірками та доповнені м'якою підкладкою для комфорту. Липучки та знімні ланцюжки дають можливість комбінувати деталі набору так, як вам захочеться, для реалізації будь-яких ваших фантазій! У наборі є: наручники, фіксатори для ніг, кляп, маска на очі, хрестовина, нашийник з повідцем та флогер.

Що потрібно для вдалої БДСМ-сесії? Надійна і водночас безпечна фіксація, трохи фізичного впливу, маска для очей, яка не просвічується, плюс кілька цікавих аксесуарів, щоб зробити процес особливо захопливим. Усе це є в цьому наборі! Крім того, він має неймовірно крутий вигляд завдяки особливому матеріалу та золотистій фурнітурі.

У наборі Liebe Seele Pink Glossy 7pcs Bondage Kit / Liebe Seele Stary Nights 7pcs Bondage Kit є:

  1. Наручники на липучці для зручної фіксації та швидкого зняття за потреби. Наручники оснащені кільцями та знімним ланцюжком на карабінах, щоб з’єднувати їх між собою, з нашийником, фіксаторами для ніг та насолоджуватися найцікавішими позами.

  2. Фіксатори для ніг зі з’єднувальним ланцюжком. Фіксатори широкі, зручно кріпляться на щиколотки та легко регулюються за допомогою липучки. З’єднуються між собою знімним ланцюжком на карабінах.

  3. Хрестовина, щоб реалізувати найрізноманітніші фантазії! За допомогою чотирьох карабінів на ній можна закріпити і наручники, і фіксатори для ніг, і нашийник, і все, що вам захочеться!

  4. Кляп-кулька. Регулюється за обсягом голови за допомогою липучки. Широка пов’язка з м’якою внутрішньою частиною комфортно відчувається на голові.

  5. Маска на очі на резинці. Щільна, але м’яка, вона дуже добре прилягає до обличчя і не дає світлу проникати. Повна депривація зору дає можливість максимально зосередитися на відчуттях та отримати суперзадоволення!

  6. Нашийник з повідцем. На нашийнику передбачено кільце для повідця, повідець кріпиться за допомогою карабіна, так що ви зможете кріпити його не тільки на нашийнику, а й на наручниках. Повідець-ланцюжок має розкішний вигляд, а сам нашийник — як стильна БДСМ-прикраса!

  7. Флогер зі зручним нековзним руків’ям, яке забезпечує надійне захоплення, впевнений замах і щільний удар. Прекрасно підійде і для легкого збуджувального пошльопування, і для серйозних покарань.

Набір Liebe Seele Pink Glossy 7pcs Bondage Kit / Liebe Seele Stary Nights 7pcs Bondage Kit підкорить вас розкішним зовнішнім виглядом, простотою використання та якістю всіх аксесуарів! Усі деталі виготовлено з веган-френдлі матеріалів. Вгамуйте свої еротичні бажання з цим привабливим і функціональним набором, який відкриє вам двері у хвилювальний світ БДСМ.

Бренд (Країна) Liebe Seele (Японія)
Країна походження Китай
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору