При замовленні на 1800 грн доставка безкоштовно
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
  • «Нововю поштою» по Україні 
  • Кур'єром «НовоЇ пошти» по Києву

Більше інформації про доставку

  • Готівкою або карткою при отриманні
  • Картою Visa або Mastercard в LiqPay
  • На карту за реквізитами 

Гарантія від виробника 12 місяців

Набір Liebe Seele Temptation Bondage 8pcs Kit, фіксатори, нашийник з повідцем, кляп, флогер, маска

В наявності
Артикул: SO9510
4 099 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

Приголомшлива єдність форми та функціональності! Пропонуємо купити набір Liebe Seele Temptation Bondage 8pcs Kit, виготовлений з екошкіри, стилізованої під крокодилову, з м’якою комфортною підкладкою та стильною фурнітурою з білого металу. У наборі є все необхідне для розкішної БДСМ-сесії: маска на очі, нашийник з повідцем, кляп, наручники, фіксатори для ніг, хрестовина, флогер та додаткова система для з’єднання між собою рук або ніг. Усі деталі мають дуже стильний вигляд, деякі частини набору оснащені карабінами для зручного з’єднання між собою.

Будь-яку еротичну гру можна зробити ще спекотніше! Фіксація, ляпанці, маска на очі... Настав час реалізувати свої фантазії з цими якісними та привабливими аксесуарами!

У наборі Liebe Seele Temptation Bondage 8pcs Kit є:

  1. Маска на очі на широкій резинці. Зовні маска покрита крокодиловою екошкірою, а всередині оздоблена м’яким матеріалом для комфортного прилягання до обличчя. Розміри маски 21,5×8 см.

  2. Повітропроникний кляп на регульованому ремінці. У кульці є два наскрізні отвори, які дають повітрю можливість вільно циркулювати, завдяки чому ваші БДСМ-сесії можуть бути особливо тривалими. Діаметр кульки 4,3 см. Ремінець регулюється за обсягом від 40,5 до 57 см.

  3. Нашийник з повідцем. Завдяки текстурованій екошкірі має дуже гарний вигляд, не гірше за стильні прикраси. Забезпечений металевим кільцем для кріплення повідця або наручників, а всередині оздоблений м’якою тканиною. Повідець-ланцюжок на карабіні з петлею для зручного захоплення. Регульований об’єм нашийника: від 27 до 40 см. Довжина повідця 104 см.

  4. Наручники з кільцями та з ланцюжком для з’єднання рук між собою, кріплення до ніг або фіксації на ліжку. Наручники широкі, всередині м’які й не будуть натирати навіть за щільного прилягання. Підходять для зап’ясть від 14 до 25,5 см в обхваті, об’єм регулюється за допомогою ремінця.

  5. Фіксатори для ніг зі з’єднувальним ланцюжком на карабінах. Фіксатори широкі, зручно кріпляться на щиколотки та легко регулюються за допомогою ременя за обсягом від 17 до 28,5 см.

  6. Хрестовина, щоб скріпити руки та ноги між собою або зафіксувати партнерку або партнера в будь-якій позі, яку вам підкаже фантазія!

  7. Флогер зі зручним нековзним руків’ям, яке забезпечує надійне захоплення, впевнений замах і щільний удар. Прекрасно підійде і для легкого збуджувального пошльопування, і для серйозних покарань. Довжина флогера (без петлі) 44,5 см.

  8. Система для з’єднання рук або ніг між собою: дві манжети зі щільної текстильної стрічки затягуються на зап’ястях або щиколотках. Довжина від манжети до манжети 30,5 см.

Набір Liebe Seele Temptation Bondage 8pcs Kit допоможе реалізувати найпотаємніші фантазії!

 

Маска: 21,5×8 см.

Кляп: діаметр кульки 4,3 см, об’єм 40,5–57 см.

Нашийник: 27–40 см.

Повідець: 104 см.

Наручники: 14–25,5 см.

Фіксатори для ніг: 17–28,5 см.

Хрестовина.

Флогер: 44,5 см.

Система фіксації: 30,5 см.

Матеріали: поліуретан, цинковий сплав.

Бренд (Країна) Liebe Seele (Японія)
Країна походження Китай
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору