При замовленні на 1800 грн доставка безкоштовно
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
  • «Нововю поштою» по Україні 
  • Кур'єром «НовоЇ пошти» по Києву

Більше інформації про доставку

  • Готівкою або карткою при отриманні
  • Картою Visa або Mastercard в LiqPay
  • На карту за реквізитами 

Гарантія від виробника 12 місяців

БДСМ-набір для початківців Liebe Seele Macaron 9pcs Bondage Kit-Mint, 9 предметів, мініванд

В наявності
Артикул: SO9513
9 199 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

Почніть своє знайомство з БДСМ із цим шикарним комплектом неймовірно ніжного м’ятного відтінку! Якщо ви хочете отримати одразу максимум аксесуарів, рекомендуємо купити БДСМ-набір для початківців Liebe Seele Macaron, у якому є одразу 9 предметів. Маска на очі, кляп, нашийник з повідцем, фіксатори для рук і ніг, паддл і флогер, хрестовина та мінівібромасажер, щоб чергувати задоволення та покарання. З’єднувальні ланцюжки на карабінах дають можливість комбінувати деталі набору один з одним та з іншими вашими аксесуарами.

БДСМ-набір для початківців Liebe Seele Macaron стане ідеальним стартом у світі чуттєвих насолод! У ньому є все, що потрібно для гарячої та яскравої БДСМ-сесії. Усі деталі виготовлені з якісної, приємної на дотик екошкіри та металу (цинковий сплав).

Аксесуари в комплекті:

  1. Маска на очі на регульованому ремінці. Дуже добре прилягає до обличчя та закриває огляд. Ширина 6,5 см, довжина варіюється від 45 до 61 см.

  2. Повітропроникний кляп-кулька. Спеціальні отвори дають змогу дихати під час сесії. Кріпиться за допомогою ремінця, регулюється за обсягом голови від 46,6 до 61 см. Діаметр кульки 4,4 см.

  3. Нашийник з повідцем. Широкий нашийник має привабливий вигляд та оздоблений зсередини м’якою тканиною для комфортного носіння. Ширина нашийника 4,5 см, регулюється за обсягом від 31 до 42 см. Довжина повідця-ланцюжка 87 см.

  4. Наручники зі з’єднувальним ланцюжком на карабінах. Наручники також м’які всередині, що є незамінним під час тривалих БДСМ-ігор. Регулюються за обсягом зап’ястя за допомогою ремінця від 12 до 23 см. Загальна довжина наручників 36 см, ширина 5,5 см.

  5. Манжети для ніг. Забезпечені кільцями та з’єднувальним ланцюжком для фіксації між собою, з руками або так, як підкаже фантазія. Підходять на щиколотки від 15 до 28 см в обхваті. Ширина манжет 5,5 см, загальна довжина 40 см.

  6. Хрестовина для того, щоб з’єднати між собою руки та ноги, або зафіксувати вашого партнера/партнерку в будь-якій цікавій позі. Розміри хрестовини 31×31 см.

  7. Флогер з великою кількістю хвостів і зручним руків’ям. Дуже добре підійде як для збуджувальних масажних пошльопувань, так і для більш чутливого впливу. Довжина флогера (без петлі) 50 см, маса 61,5 г.

  8. Паддл для серйозного пороття та покарань! Оснащений зручною петелькою для захоплення. Довжина паддла без петлі 23,5 см, ширина робочої зони 6 см. Маса 53 г

  9. Мінівібромасажер. Мініатюрний, але потужний, він принесе безліч оргазмів. Додайте у свою БДСМ-сесію трохи спеки! Розміри масажера 11×2,9 см, маса 57 г. Один режим роботи (рівна вібрація).

Розкішний зовнішній вигляд, продумана функціональність та зручність регулювання — це справжня знахідка! У БДСМ-наборі для початківців Liebe Seele Macaron є все, що потрібно для фіксації, покарання та задоволення. Запакований у шикарну круглу коробку зі збуджувальними малюнками в стилі хентай.

 

Маска: ширина 6,5 см, довжина 45–61 см.

Кляп: діаметр кульки 4,4 см, об’єм 46,6–61 см.

Нашийник: 31–42 см, ширина 4,5 см.

Повідець: 87 см.

Наручники: 12–23 см, ширина 5,5 см.

Фіксатори для ніг: 15–28 см, ширина 5,5 см.

Хрестовина: 31×31 см.

Флогер: 61,5 см.

Паддл: 23,5×6 ​​см.

Вібромасажер: 11×2,9 см, 1 режим роботи (на батарейках).

Матеріали: поліуретан, плюш, метал, силікон.

Бренд (Країна) Liebe Seele (Японія)
Країна походження Китай
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору