При замовленні на 1800 грн доставка безкоштовно
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
  • «Нововю поштою» по Україні 
  • Кур'єром «НовоЇ пошти» по Києву

Більше інформації про доставку

  • Готівкою або карткою при отриманні
  • Картою Visa або Mastercard в LiqPay
  • На карту за реквізитами 

Гарантія від виробника 12 місяців

Наручники чоловічі Art of Sex - Handcuffs Dragons man з екошкіри, колір чорний

В наявності
Артикул: SO9975
899 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

Наручники з екошкіри Art of Sex - Handcuffs Dragons man являють собою стильний і функціональний аксесуар для чоловіків, створений для насичених БДСМ практик та отримання нового інтимного досвіду в парах, які не можуть жити без експериментів у ліжку. Ці наручники поєднують в собі високоякісні матеріали та елегантний брутальний дизайн, забезпечуючи безпеку і комфорт під час використання.

Виготовлені з міцної та приємної на дотик штучної шкіри, що імітує натуральну. Цей матеріал забезпечує довгий термін служби і легкість догляду. Ексклюзивний дизайн надає наручникам особливого, чоловічого, характеру і загадковості. Поєднання мужніх деталей і елегантного оздоблення робить їх привабливим аксесуаром та незамінним девайсом під час рольових ігор, особливо, якщо йде мова про фемдом практики.

Ремені на наручниках регулюються, забезпечуючи ідеальну посадку на зап'ястях чоловіка. Це дає змогу створити комфортні умови використання залежно від уподобань і розміру зап'ясть. Застібки на основі міцних металевих елементів гарантують надійне закріплення і запобігають випадковому розкриттю під час ігор.

Наручники Art of Sex - Handcuffs Dragons man з екошкіри - це виразний витвір мистецтва, покликаний додати нові нотки пристрасті у ваше інтимне життя. Створіть унікальні моменти і пориньте у світ насолоди з цими стильними і функціональними наручниками.

Матеріал: екошкіра, металева фурнітура

Бренд (Країна) Art of Sex (Україна)
Країна походження Україна
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору