При замовленні на 1800 грн доставка безкоштовно
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
  • «Нововю поштою» по Україні 
  • Кур'єром «НовоЇ пошти» по Києву

Більше інформації про доставку

  • Готівкою або карткою при отриманні
  • Картою Visa або Mastercard в LiqPay
  • На карту за реквізитами 

Гарантія від виробника 12 місяців

Наручники із екошкіри Art of Sex - Handcuffs Emoji, колір чорний

В наявності
Артикул: SO9976
689 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

Ексклюзивні наручники Art of Sex - Handcuffs Emoji - унікальний аксесуар, який додасть грайливості та різноманітності у ваші інтимні моменти. Наручники уособлюють пристрасть у найяскравіших і найзахопливіших виразах. Виготовлені з м'якого і комфортного матеріалу, що забезпечує комфорт під час практик. Ідеально підходять для тривалого використання. Регульовані ремені забезпечують ідеальну посадку, даючи змогу вам налаштувати рівень комфорту і ступінь фіксації, керуючись індивідуальними вподобаннями.

Висока якість матеріалів та металевої фурнітури забезпечують безпеку і довгий термін служби. Пориньте у світ інтимних задоволень з наручниками Art of Sex - Handcuffs Emoji! Залиште за дверима повсякденність і додайте яскравих фарб у ваше інтимне життя. Ваша пристрасть заслуговує на краще, і ці оригінальні наручники в змозі допомогти вам з цим. Наручники з’єднані між собою металевим ланцюжком, що є найкращим варіантом для практик з обмеженням рухливості.

Жодна БДСМ практика з домінуванням та підкоренням не обходиться без міцних та надійних наручників, і ця модель однозначно стане вам в нагоді. Наручники прості у використанні і підійдуть як новачкам, які лише починають практикувати БДСМ, так і досвідченим практикам.

 

Матеріал: екошкіра, металева фурнітура

Бренд (Країна) Art of Sex (Україна)
Країна походження Україна
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору