При замовленні на 1800 грн доставка безкоштовно
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
  • «Нововю поштою» по Україні 
  • Кур'єром «НовоЇ пошти» по Києву

Більше інформації про доставку

  • Готівкою або карткою при отриманні
  • Картою Visa або Mastercard в LiqPay
  • На карту за реквізитами 

Гарантія від виробника 12 місяців

Стек з металевими гвинтами Art of Sex - Biotrix, екокожа, колір чорний

В наявності
Артикул: SO9981
1 119 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

Класичний стек Art of Sex - Biotrix у формі прямокутника зі зручною гнучкою рукояткою. Такий стек - найбільш популярний ударний інструмент для точних хльостких ударів і точкового впливу. Ідеальний девайс як для новачків, так і для професіоналів.

Удари, які можна нанести з допомогою цього стека, мають інтенсивний характер і дарують незабутній ефект від миттєвого и швидкого впливу на збуджене тіло. Виготовлений з високоякісного матеріалу, стек гарантує міцність і стійкість під час використання, дозволяючи вам насолоджуватися кожною миттю безпеки та комфорту.

Стек для флагеляції у світі BDSM - це не просто інструмент для практик, а символ влади, відданості та еротичного вираження. Завдяки цьому аксесуару ви зможете досліджувати нові грані своїх фантазій та насолоджуватися вишуканістю ваших еротичних ігор. З цим стеком ви легко зможете покарати партнера або збудити його під час прелюдії. Також стек є ідеальним підготовчим інструментом перед використанням таких батогів як «кішка» або «змія». Флагеляція зі стеком подарує вам такий бажаний біль, змішаний із задоволенням і ці відчуття буде хотітися повторювати раз за разом.

 

Матеріал: екокожа, металева фурнітура

Бренд (Країна) Art of Sex (Україна)
Країна походження Україна
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору