При замовленні на 1800 грн доставка безкоштовно
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
  • «Нововю поштою» по Україні 
  • Кур'єром «НовоЇ пошти» по Києву

Більше інформації про доставку

  • Готівкою або карткою при отриманні
  • Картою Visa або Mastercard в LiqPay
  • На карту за реквізитами 

Гарантія від виробника 12 місяців

Нашийник з повідцем з екошкіри Art of Sex - Leash and Collar Emoji

В наявності
Артикул: SX0515
639 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

Повідець і нашийник Art of Sex - Leash and Collar Emoji – це унікальний набір, який не тільки додасть елемент еротики до вашого інтимного життя, але і дозволить вам виразити свої почуття та бажання у несподіваний та креативний спосіб. Виглядаючи стильно і стримано, цей нашийник з повідцем подарує вам незабутні моменти під час еротичних ігор. Домінування і підкорення тепер стануть невід’ємною частиною вашого сексуального життя.

Виготовлений з м'якого та безпечного матеріалу, нашийник забезпечить комфортне носіння, а металевий повідець дозволить вам контролювати партнера, тримаючи його на відстані, і зменшуючи дистанцію для того, щоб покарати або заохотити його. Матеріали, з яких виготовлено комплект, відмінно підходять для експериментів та тривалого носіння. Повідець оснащений можливістю реглювання, що дозволяє адаптувати його до будь-яких об’ємів шиї, забезпечуючи комфортне використання.

Використовуйте повідець для вираження свого бажання контролю або віддайте його у руки свого партнера, дозволяючи піддатися неймовірному відчуттю підкорення та влади. З цим повідцем та нашийником ваші еротичні фантазії стануть реальністю, а ви самі відкриєте нові аспекти інтимного задоволення та взаєморозуміння в парі.

 

Матеріал: екошкіра, металева фурнітура

Бренд (Країна) Art of Sex (Україна)
Країна походження Україна
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору