При замовленні на 1800 грн доставка безкоштовно
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
  • «Нововю поштою» по Україні 
  • Кур'єром «НовоЇ пошти» по Києву

Більше інформації про доставку

  • Готівкою або карткою при отриманні
  • Картою Visa або Mastercard в LiqPay
  • На карту за реквізитами 

Гарантія від виробника 12 місяців

Шкіряна маска на очі Liebe Seele Wine Red Blindfold

В наявності
Артикул: SO9449
1 399 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

Пориньте в еротичний світ чистих відчуттів, загострених та яскравих, за повної відсутності зору! Щоб забезпечити повну зорову депривацію, рекомендуємо купити шкіряну маску на очі Liebe Seele Wine Red Blindfold. Вона не тільки щільно прилягає до обличчя, повністю закриваючи огляд, але й має дуже естетичний вигляд завдяки благородному винному відтінку і фурнітурі в кольорі рожевого золота. Виготовлена ​​із натуральної шкіри.

Розкішна шкіряна маска на очі Liebe Seele Wine Red Blindfold спеціально розроблена для повного блокування зору. Вона м’яка, виготовлена ​​з натуральної шкіри якісного вичинювання і має дуже стильний вигляд. Ідеальне прилягання забезпечує регульований ремінець, так що ви повністю підлаштуєте маску під свій розмір. Підходить на об’єм голови від 52,5 до 64 см. Ширина маски 8,8 см.

Шкіряна маска на очі Liebe Seele Wine Red Blindfold допоможе вам зробити еротичні пригоди ще більш яскравими! Прекрасно поєднується з іншими аксесуарами колекції Wine Red від Liebe Seele, у яку входить кляп, нашийник, наручники, ремені для бондажу та багато іншого.

Колекція Wine Red — це елегантні БДСМ-аксесуари, натхненні спокусою та глибиною червоного вина. У колекції є все, що необхідно для захопливої гри, від нашийників та наручників до флогерів, шльопалок та фіксаторів. Кожен аксесуар виготовлений вручну зі шкіри тонкого вичинювання неймовірного винного відтінку та прикрашений металевими аксесуарами кольору рожевого золота.

 

Ширина маски: 8,8 см.

Регульований об’єм: 52,5–64 см.

8 регулювальних отворів.

Матеріали: натуральна коров’яча шкіра, метал.

Бренд (Країна) Liebe Seele (Японія)
Країна походження Китай
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору