При замовленні на 1800 грн доставка безкоштовно
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
  • «Нововю поштою» по Україні 
  • Кур'єром «НовоЇ пошти» по Києву

Більше інформації про доставку

  • Готівкою або карткою при отриманні
  • Картою Visa або Mastercard в LiqPay
  • На карту за реквізитами 

Гарантія від виробника 12 місяців

Фалоімітатор Fleshjack Boys: Reno Gold Dildo, за зліпком пеніса порноактора

В наявності
Артикул: SO9582
3 099 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

Не упустіть можливість купити фалоімітатор Fleshjack Boys: Reno Gold Dildo, зроблений за зліпком пеніса відомого у всьому світі порноактора Рено Голда.

Фалоімітатор зроблений із високоякісного, м’якого на дотик, обробленого платиною силікону. Ідеальний від основи до кінчика головки, фалоімітатор складно відрізнити від оригіналу — тут на місці кожна вена та мікроскладочка ніжної шкіри. В основі є силіконова заглушка, яку можна зняти, щоб вставити спеціальну присоску. Вона дуже добре тримається на гладеньких поверхнях і дає безліч солодких можливостей для соло або інтиму з партнером. Оригінальний підпис актора біля основи фалоімітатора — як обіцянка шанувальникам незабутніх моментів разом із девайсом.

Американська зірка фільмів для дорослих Рено Голд народився 27 грудня 1995 року в Неваді, США. Його гарненьке личко із зеленими очима, пружна попка та спортивне тіло моментально запам’ятовуються любителям полунички для геїв. Його фішка — неймовірна гнучкість — залишилася з часів занять гімнастикою. Він навіть виграв національний чемпіонат із сальто. Заняття спортом навчили хлопця вміти концентруватися на роботі та досягати поставленої мети. Річ у тім, що цей на вигляд солодкий малюк — вже у 21 рік купив свій перший будинок за кеш, який зміг заробити стриптизом та ескортом. Зараз Голд може похвалитися шістнадцятьма об’єктами нерухомості. Крім любові до будинків і квартир, Голд показав справжню пристрасть до порноіндустрії — почавши в 18 років, до 28 років хлопець став справжньою зіркою, обзавівся власною порностудією. Його шалено популярні акаунти на Онліфанс і Ютубі приносять мільйони переглядів і, звичайно, грошей. Зароблені гроші Голд вкладає в бізнес та проєкти з обізнаності населення про ВІЛ.

Fleshlight — світовий лідер у виробництві чоловічих мастурбаторів. Завдяки інноваційним технологіям, унікальному дизайну та використанню зліпків з органів реальних людей продукція Fleshlight стала впізнаваною та улюбленою. Компанія за правом займає лідируючі позиції у виробництві іграшок для дорослих. Відомий своїми мастурбаторами, бренд також пропонує реалістичні фалоімітатори, створені за зразком кращих порнозірок.

Рекомендуємо використовувати фалоімітатор зі змазкою на водній основі. Після використання іграшку необхідно промити в теплій воді з нейтральним милом і спеціальним очищувальним засобом для секс-іграшок.

Матеріал: силікон преміумкласу.

Розміри: загальна довжина 19 см, робоча довжина 14 см, окружність біля основи 14,6 см.

Бренд (Країна) Fleshlight (США)
Країна походження Іспанія
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору