При замовленні на 1800 грн доставка безкоштовно
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
  • «Нововю поштою» по Україні 
  • Кур'єром «НовоЇ пошти» по Києву

Більше інформації про доставку

  • Готівкою або карткою при отриманні
  • Картою Visa або Mastercard в LiqPay
  • На карту за реквізитами 

Гарантія від виробника 12 місяців

Фалоімітатор Fleshjack Boys: Max Konnor Dildo, за зліпком пеніса порноактора

В наявності
Артикул: SO9583
3 099 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

Рекомендуємо купити фалоімітатор Fleshjack Boys: Max Konnor Dildo, виконаний за зліпком пеніса одного з найтитулованіших порноакторів — Макса Коннора. Іграшка зроблена із силікону преміумкласу.

Ідеальна форма, виражена головка, велика мошонка-стопер роблять фалоімітатор ласим цукровим шматочком як для хлопців, так і для дівчат. На м’якому, оксамитовому на дотик фалоімітаторі є рельєф із вен і видно кожну мікроскладочку, як на справжньому члені. Біля основи фалоімітатора є оригінальний автограф Макса Коннора.

Макс Коннор — це хлопець, який зміг змінити своє життя на 180 градусів. Він виріс у маленькому містечку штату Джорджія та до 16 років збирався стати пастором. Але любов до театру перемогла, і після закінчення школи юнак вирішив зайнятися телебаченням та кіно. Так, Макс опинився в Нью-Йорку, мріючи вступити до коледжу у великому місті та здійснити свою мрію.

Порноіндустрія відкрилася Максу у 2008 році. Він знімався кілька годин на день до 2017 року. Саме тоді любителі дорослого кіно помітили симпатичного атлетичного актора зі значним членом.

Макс Коннор не просто актор. Він засновник агентства для моделей Haus of Konnor та обличчя вебкам-сайту CAM4 як перший представник-чоловік. Макса номінували на безліч нагород: він виграв у номінації «Найкраща сексуальна сцена дуету» на GayVN Awards 2019 та «Найгарячіший член» на Grabby Awards 2019.

Для максимального комфорту під час використання фалоімітатора Fleshjack Boys: Max Konnor Dildo застосовуйте лубриканти виключно на водній основі. Після кожного використання промивайте іграшку водою і давайте їй висохнути.

Fleshlight — світовий лідер у виробництві чоловічих мастурбаторів. Завдяки інноваційним технологіям, унікальному дизайну та використанню зліпків з органів реальних людей продукція Fleshlight стала впізнаваною та улюбленою. Компанія за правом займає лідируючі позиції у виробництві іграшок для дорослих. Відомий своїми мастурбаторами, бренд також пропонує реалістичні фалоімітатори, створені за зразком кращих порнозірок.

Матеріал: силікон преміумкласу.

Розміри: загальна довжина ~ 21 см, робоча довжина ~ 15,8 см, окружність біля основи ~ 15,2 см.

Бренд (Країна) Fleshlight (США)
Країна походження Іспанія
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору