При замовленні на 1800 грн доставка безкоштовно
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
  • «Нововю поштою» по Україні 
  • Кур'єром «НовоЇ пошти» по Києву

Більше інформації про доставку

  • Готівкою або карткою при отриманні
  • Картою Visa або Mastercard в LiqPay
  • На карту за реквізитами 

Гарантія від виробника 12 місяців

Фалоімітатор Fleshjack Boys: Griffin Barrows Dildo, за зліпком пеніса порноактора

В наявності
Артикул: SO9584
3 099 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

Рекомендуємо купити фалоімітатор Fleshjack Boys: Griffin Barrows Dildo, зроблений за зліпком пеніса гарячого брюнета з блакитними очима, порноактора Гріффіна Берроуза.

Будьте впевнені, ви знайшли ідеальний член: він оксамитовий на дотик, акуратний, у міру товстий і довгий. Щільні яєчка можуть слугувати стопером, а текстурні вени — додатково стимулювати ніжні місця. Фалоімітатор виготовлений з високоякісного силікону. Вставте в основу іграшки присоску, прикріпіть до будь-якої гладенької поверхні — і ви зможете насолоджуватися нею без допомоги рук. Біля основи фалоімітатора є маркування — підпис актора.

Гріффін Берроуз народився наприкінці 80-х років у Південній Кароліні, США. Його батьки дотримувалися консервативних поглядів. У порноіндустрію Гріффін прийшов через скруту — він працював кондитером, але бажаної кількості грошей це не приносило. З 2014 року красень почав зніматися в кліпах порностудії ChaosMen. Зірковий час Берроуза настав у 2017 році після вірусного відео, на якому він онанує. Він став найпопулярнішим гей-виконавцем на JustForFans і тримав лідируючі позиції два роки. У 2021 році на Hulu вийшов документальний фільм ABC News OnlyFans: Selling Sexy, за участю Берроуза.

Для максимального комфорту під час використання фалоімітатора Fleshjack Boys: Griffin Barrows Dildo застосовуйте лубриканти виключно на водній основі. Після кожного використання промивайте іграшку водою і давайте їй висохнути.

Fleshlight — світовий лідер у виробництві чоловічих мастурбаторів. Завдяки інноваційним технологіям, унікальному дизайну та використанню зліпків з органів реальних людей продукція Fleshlight стала впізнаваною та улюбленою. Компанія за правом займає лідируючі позиції у виробництві іграшок для дорослих. Відомий своїми мастурбаторами, бренд також пропонує реалістичні фалоімітатори, створені за зразком кращих порнозірок.

Матеріал: силікон преміумкласу.

Розміри: загальна довжина ~ 17,7 см, робоча довжина ~ 14 см, окружність біля основи ~ 14 см.

Бренд (Країна) Fleshlight (США)
Країна походження Іспанія
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору