При замовленні на 1800 грн доставка безкоштовно
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
  • «Нововю поштою» по Україні 
  • Кур'єром «НовоЇ пошти» по Києву

Більше інформації про доставку

  • Готівкою або карткою при отриманні
  • Картою Visa або Mastercard в LiqPay
  • На карту за реквізитами 

Гарантія від виробника 12 місяців

Фалоімітатор Fleshjack Boys: Brent Corrigan Dildo, за зліпком пеніса порноактора

В наявності
Артикул: SO9590
3 099 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

Якщо ви шукали ідеальну за розмірами та формою іграшку, то ви на правильному шляху. Рекомендуємо купити фалоімітатор Fleshjack Boys: Brent Corrigan Dildo, зроблений за зліпком пеніса порноактора Брента Корригана.

Цей симпатичний блондин з ідеальним тілом — справжня секс-машина. Його член — шикарний варіант для приємного проведення часу соло або з партнером. Він зроблений із силікону преміум’якості, дуже м’який на дотик. Довгий, з акуратною головкою і венами, що виступають, він стане вашим улюбленцем серед інших іграшок. Біля основи фалоімітатора також є маркування — підпис актора.

Солодка зовнішність успішного і шалено популярного порноактора Брента Корригана приховує непростий і тернистий шлях. За словами Брента, він народився в Айдахо, США, виховував його вітчим. У 16 років він вступив у відносини із чоловіком, який чинив на юного Корригана негативний вплив. У 17 років із подачі партнера Корриган потрапив до порноіндустрії. Він підкоригував вік у документах, тому у своїх перших фільмах він знімався неповнолітнім. Згодом це вилилося в судові позови. Нині Корриган — продюсер, режисер та актор фільмів. У нього є блог та сайт.

Для максимального комфорту під час використання фалоімітатора Fleshjack Boys: Cade Maddox Dildo застосовуйте лубриканти виключно на водній основі. Після кожного використання промивайте іграшку водою і давайте їй висохнути.

Fleshlight — світовий лідер у виробництві чоловічих мастурбаторів. Завдяки інноваційним технологіям, унікальному дизайну та використанню зліпків з органів реальних людей продукція Fleshlight стала впізнаваною та улюбленою. Компанія за правом займає лідируючі позиції у виробництві іграшок для дорослих. Відомий своїми мастурбаторами, бренд також пропонує реалістичні фалоімітатори, створені за зразком кращих порнозірок.

Матеріал: силікон преміумкласу.

Розміри: загальна довжина ~ 22,2 см, робоча довжина ~ 17,8 см, максимальний діаметр ~ 5 см.

Бренд (Країна) Fleshlight (США)
Країна походження Іспанія
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору