При замовленні на 1800 грн доставка безкоштовно
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
  • «Нововю поштою» по Україні 
  • Кур'єром «НовоЇ пошти» по Києву

Більше інформації про доставку

  • Готівкою або карткою при отриманні
  • Картою Visa або Mastercard в LiqPay
  • На карту за реквізитами 

Гарантія від виробника 12 місяців

Фалоімітатор Fleshjack Boys: Diego Sans Dildo, за зліпком пеніса порноактора

В наявності
Артикул: SO9587
3 099 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

Щоб насолоджуватися близькістю з латиноамериканським красенем Дієго Сансом, зовсім необов’язково бути з ним знайомим. Рекомендуємо купити фалоімітатор Fleshjack Boys: Diego Sans Dildo, зроблений за точним зліпком його пеніса. Будьте впевнені, цей оксамитовий на дотик, але міцний член буде завжди готовий принести вам безліч приємних моментів — варто лише знайти трохи часу для себе.

Фалоімітатор виконаний із надм’якого матеріалу, схожого на ніжну шкіру пеніса. Це рівний і в міру широкий пеніс, ідеальної робочої довжини 14 сантиметрів. Частина головки члена захована під крайньою плоттю, що надає іграшці додаткової реалістичності. Пружні яєчка дуже добре слугують стопером. Біля основи фалоімітатора є маркування — підпис актора.

Дієго Санс народився 31 березня 1989 року в Бразилії, кар’єру порноактора розпочав у 2009 році після переїзду до Америки. Зараз він — один із найкращих акторів кінокомпанії Men.com, що спеціалізується на виробництві гей-порно. Дієго Санс багато разів ставав номінантом на престижні в порноіндустрії нагороди. У 2019 році він став найкращим актором фільму-пародії «Пірати: Пародія на гей-XXX», а у 2018 отримав премію за найкращий виступ у «Naughty Houseguest 3».

Для максимального комфорту під час використання фалоімітатора Fleshjack Boys: Diego Sans Dildo застосовуйте лубриканти виключно на водній основі. Після кожного використання промивайте іграшку водою і давайте їй висохнути.

Fleshlight — світовий лідер у виробництві чоловічих мастурбаторів. Завдяки інноваційним технологіям, унікальному дизайну та використанню зліпків з органів реальних людей продукція Fleshlight стала впізнаваною та улюбленою. Компанія за правом займає лідируючі позиції у виробництві іграшок для дорослих. Відомий своїми мастурбаторами, бренд також пропонує реалістичні фалоімітатори, створені за зразком кращих порнозірок.

Матеріал: силікон преміумкласу.

Розміри: загальна довжина ~ 19 см, робоча довжина ~ 16,5 см, максимальний діаметр ~ 4,2 см.

Бренд (Країна) Fleshlight (США)
Країна походження Іспанія
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору