При замовленні на 1800 грн доставка безкоштовно
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
  • «Нововю поштою» по Україні 
  • Кур'єром «НовоЇ пошти» по Києву

Більше інформації про доставку

  • Готівкою або карткою при отриманні
  • Картою Visa або Mastercard в LiqPay
  • На карту за реквізитами 

Гарантія від виробника 12 місяців

Фалоімітатор Fleshjack Boys: Colby Keller Dildo, за зліпком пеніса порноактора

В наявності
Артикул: SO9588
3 099 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

Ох, що за хлопець цей Колбі Келлер! Кремезний бородач із русявим волоссям та шикарним тілом — ми дуже рекомендуємо купити фалоімітатор Fleshjack Boys: Colby Keller Dildo, зроблений за зліпком його великого пеніса.

Широкий і в міру довгий — ви точно оціните цей фалоімітатор гідно. Він зроблений із силікону SuperSkin преміумкласу, дуже м’який на дотик. Реалістичний, з акуратною невеликою головкою та рельєфними венками для додаткового задоволення. Яєчка послугують надійним стопером під час анальної стимуляції. Біля основи фалоімітатора є маркування — підпис актора.

Якщо ви вважаєте, що в порноіндустрію йдуть виключно від нестачі освіти, то прочитайте біографію цього дивовижного хлопця. Колбі Келлер народився 18 жовтня 1980 року в США. Він закінчив Х’юстонський університет зі ступенем бакалавра антропології та Коледж мистецтв Мерілендського інституту зі ступенем магістра образотворчих мистецтв (MFA) у галузі образотворчого та виконавського мистецтва. Талановитий Келлер не віддав перевагу порно над мистецтвом і зміг поєднувати дві свої пристрасті в порно-перформансах та артпроєктах. З 2012 до 2014 роки він був учасником відеороликів із порадами з сексу «У ліжку з Колбі Келлером». Нестандартний підхід Келлера до виробництва порно, його сміливі оригінальні ідеї зробили його одним із найпопулярніших затребуваних митців пікантного жанру.

Для максимального комфорту під час використання фалоімітатора Fleshjack Boys Colby Keller Dildo застосовуйте лубриканти виключно на водній основі. Після кожного використання промивайте іграшку водою і давайте їй висохнути.

Fleshlight — світовий лідер у виробництві чоловічих мастурбаторів. Завдяки інноваційним технологіям, унікальному дизайну та використанню зліпків з органів реальних людей продукція Fleshlight стала впізнаваною та улюбленою. Компанія за правом займає лідируючі позиції у виробництві іграшок для дорослих. Відомий своїми мастурбаторами, бренд також пропонує реалістичні фалоімітатори, створені за зразком кращих порнозірок.

Матеріал: силікон преміумкласу.

Розміри: загальна довжина ~ 19 см, робоча довжина ~ 14,6 см, максимальний діаметр ~ 4,8 см.

Бренд (Країна) Fleshlight (США)
Країна походження Іспанія
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору