При замовленні на 1800 грн доставка безкоштовно
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
  • «Нововю поштою» по Україні 
  • Кур'єром «НовоЇ пошти» по Києву

Більше інформації про доставку

  • Готівкою або карткою при отриманні
  • Картою Visa або Mastercard в LiqPay
  • На карту за реквізитами 

Гарантія від виробника 12 місяців

Фалоімітатор Fleshjack Boys: Cade Maddox Dildo, за зліпком пеніса порноактора

В наявності
Артикул: SO9589
3 099 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

Кейд Меддокс, чарівник із шикарним тілом і величезним членом — зірка порно та улюбленець публіки. Чудова новина в тому, що ви тепер можете купити фалоімітатор Fleshjack Boys: Cade Maddox Dildo — точну копію зіркового пеніса й насолоджуватися ним соло або з партнером.

Фалоімітатор виконаний із SuperSkin — силікону преміум’якості. Він оксамитовий на дотик, дуже м’який і нагадує ніжну шкіру пеніса. Копія настільки точна, що ви з легкістю роздивитеся всі мікроскладочки та вени на стовбурі. Яєчка слугують стопером під час використання. В основу фалоімітатора можна вставити присоску, яка надійно кріпиться до гладеньких поверхонь. Ви зможете насолоджуватися чудовим членом Меддокса без допомоги рук. Біля основи фалоімітатора також є маркування — підпис актора.

Кейд Меддокс народився 7 березня 1988 року в Міссісіпі, США. Після школи пішов навчатися на ветеринара, але з кар’єрою лікаря тварин не склалося. Молодого хлопця приваблювала кіноіндустрія. У категорії гей-порно Кейд став одним із найпопулярніших акторів. У Меддокса є кілька нагород за кращі ролі. У нього тисячі шанувальників, які слідкують за ним у соцмережах та сайтах, вхід на які можливий лише за підпискою.

Для максимального комфорту під час використання фалоімітатора Fleshjack Boys: Cade Maddox Dildo застосовуйте лубриканти виключно на водній основі. Після кожного використання промивайте іграшку водою і давайте їй висохнути.

Fleshlight — світовий лідер у виробництві чоловічих мастурбаторів. Завдяки інноваційним технологіям, унікальному дизайну та використанню зліпків з органів реальних людей продукція Fleshlight стала впізнаваною та улюбленою. Компанія за правом займає лідируючі позиції у виробництві іграшок для дорослих. Відомий своїми мастурбаторами, бренд також пропонує реалістичні фалоімітатори, створені за зразком кращих порнозірок.

Матеріал: силікон преміум-класу.

Розміри: загальна довжина ~ 22,8 см, робоча довжина ~ 18,4 см, окружність основи ~ 17 см.

Бренд (Країна) Fleshlight (США)
Країна походження Іспанія
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору