При замовленні на 1800 грн доставка безкоштовно
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
  • «Нововю поштою» по Україні 
  • Кур'єром «НовоЇ пошти» по Києву

Більше інформації про доставку

  • Готівкою або карткою при отриманні
  • Картою Visa або Mastercard в LiqPay
  • На карту за реквізитами 

Гарантія від виробника 12 місяців

Фалоімітатор Fleshjack Boys: Allen King Dildo, за зліпком пеніса порноактора

В наявності
Артикул: SO9591
3 099 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

Рекомендуємо купити фалоімітатор Fleshjack Boys: Allen King Dildo — стовідсоткову копію пеніса порноактора Аллена Кінга. Ідеальна довжина іграшки чудово підійде для вагінальних та анальних ігор.

Фалоімітатор зроблений із суперм’якого оксамитового силікону преміум’якості. На дотик він дуже схожий на ніжну шкіру члена. Акуратний стовбур із гарно окресленою головкою і пружними яєчками-стоперами припаде до смаку навіть найдосвідченішим поціновувачам прекрасного. Біля основи фалоімітатора також є маркування — підпис актора.

Гарячий хлопчина Аллен Кінг народився 10 листопада 1990 року в Більбао, Іспанія. Інформації про красеня у вільному доступі небагато. Популярність хлопцю принесла його модельна зовнішність та чудова гра у фільмах для дорослих. У 2014 та 2015 роках хлопець отримав престижну премію Hustlaball Award. Окрім акторського таланту, в Аллена є пристрасть до співу — його виступи-колаборації із зірками та кліпи дуже популярні.

Для максимального комфорту під час використання фалоімітатора Fleshjack Boys: Cade Maddox Dildo застосовуйте лубриканти виключно на водній основі. Після кожного використання промивайте іграшку водою і давайте їй висохнути.

Fleshlight — світовий лідер у виробництві чоловічих мастурбаторів. Завдяки інноваційним технологіям, унікальному дизайну та використанню зліпків з органів реальних людей продукція Fleshlight стала впізнаваною та улюбленою. Компанія за правом займає лідируючі позиції у виробництві іграшок для дорослих. Відомий своїми мастурбаторами, бренд також пропонує реалістичні фалоімітатори, створені за зразком кращих порнозірок.

Матеріал: силікон преміумкласу.

Розміри: загальна довжина ~ 18,4 см, робоча довжина ~ 14 см, максимальний діаметр ~ 4,6 см.

Бренд (Країна) Fleshlight (США)
Країна походження Іспанія
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору